Προϊόντα για ιστός sodexo (4)

Απολιπαρωμένη Σόγια Λεκιθίνη LECIFINE 100

Απολιπαρωμένη Σόγια Λεκιθίνη LECIFINE 100

Αποελαϊνωμένο Σόγια-Λεκιθίνη Η LECIFINE 100 είναι μια αποελαϊνωμένη σόγια-λεκιθίνη, παρασκευασμένη από μη γενετικά τροποποιημένα φασόλια σόγιας (NON-GMO). Η LECIFINE 100 χρησιμοποιείται για λεπτές αρτοσκευές, μπισκότα, βάφλες, προϊόντα στιγμής, κακάο σε σκόνη και έτοιμα μείγματα ζύμης με μαγιά. Η LECIFINE 100 βελτιώνει την κατανομή του λίπους και επιτρέπει ομοιόμορφη καστανή απόχρωση. Επιπλέον, εξασφαλίζει πιο λεπτή ψίχα, παρατείνει τη φρεσκάδα και αυξάνει τον όγκο των αρτοσκευών. Η LECIFINE 100 έχει υψηλή περιεκτικότητα σε φωσφολιπίδια και είναι ένας φυσικός γαλακτωματοποιητής που καθιστά τη ζύμη πιο εύκολα επεξεργάσιμη και πιο μαλακή.
AGFEO

AGFEO

Τηλεφωνικά συστήματα για συνδέσεις All-IP και κεντρικές ISDN
Έγχυση

Έγχυση

Στη διαδικασία έγχυσης, οι κόκκοι TPE τροφοδοτούνται στη μηχανή μέσω ενός χοανωτού τμήματος και στη συνέχεια σε έναν θερμαινόμενο κύλινδρο. Η θερμότητα από τον κύλινδρο μετατρέπει το υλικό σε υγρή ρητίνη, η οποία στη συνέχεια εγχέεται σε μια κλειστή μήτρα υπό υψηλή πίεση. Αφού επιτραπεί στον λιωμένο πολυμερή να κρυώσει, το τελικό κομμάτι μπορεί να αφαιρεθεί από τη μήτρα. Η έγχυση είναι μια διαδικασία υψηλού όγκου και υψηλού κόστους εργαλείων, οι προηγμένες ιδιότητες των ενώσεων TPE που προσφέρουμε επιτρέπουν σύντομους χρόνους κύκλου, επιτρέποντας την παραγωγή κομματιών με γρήγορο ρυθμό. Οι παρακάτω πληροφορίες προορίζονται ως γενική επισκόπηση, οι ρυθμίσεις μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την συγκεκριμένη ποιότητα που επιλέγεται. Παρακαλούμε ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ για λεπτομερείς πληροφορίες επεξεργασίας. Ρυθμίσεις Εξοπλισμός Συμβατική μηχανή έγχυσης Σύνολο συμπίεσης Τουλάχιστον 2:1. Ειδικές βίδες με κοντές τμήματα και υψηλότερους λόγους συμπίεσης (3:1 έως 4:1) μπορεί να είναι καλές σε χαμηλές ταχύτητες βίδας. Συστολή Μεταξύ 1.0% και 2.5% ανάλογα με την ποιότητα, τον τύπο εφαρμογής και την τοποθεσία της πύλης.
Τόμπλερον

Τόμπλερον

Η Toblerone είναι μια δημοφιλής ελβετική μάρκα σοκολάτας γνωστή για το χαρακτηριστικό τριγωνικό της σχήμα και τη μοναδική της γεύση. Δημιουργήθηκε για πρώτη φορά το 1908 από τον Θεόδωρο Τόμπλερ και τον Έμιλ Μπάουμαν στη Βέρνη, Ελβετία. Το όνομα "Toblerone" είναι ένας συνδυασμός του επωνύμου του ιδρυτή, Τόμπλερ, και της ιταλικής λέξης "torrent", που σημαίνει νουγκάτ. Η σοκολάτα αποτελείται από γάλακτος σοκολάτα με μέλι και νουγκάτ αμυγδάλου, προσφέροντας μια πλούσια και απολαυστική γεύση. Το εμβληματικό τριγωνικό σχήμα αντιπροσωπεύει το βουνό Μάτερχορν στις Ελβετικές Άλπεις, τιμώντας την ελβετική κληρονομιά της. Η Toblerone έχει γίνει μια αγαπημένη λιχουδιά παγκοσμίως, προσφέροντας έναν ευχάριστο συνδυασμό λειανής σοκολάτας και τραγανής νουγκάτ.